La oss selge bilen for deg

Selge bil

Å selge bil privat kan ofte vere ein tidkrevande prosess kvar du som privat person får eit
reklamasjonsansvar på 2 år.
Ved å overlate salet til Toppgir Bil tek vi imot  alle henvendelsar, håndterar prøvekjøringar og spørsmål. Vi håndterar oppgjer, omregistrering på ny eier og overfører oppgjør rett på din konto.

Enkelt for deg

Du kjem med bilden, og så sett vi opp en kommisjonsavtale saman. Vi vaskar bilen innvendig/utvendig. Tek bilete og sett opp annonse som blir publisert på Finn.no.
På bilar som ikkje har nybilgaranti tek vi ein tilstandsrapport, for å gi potensielle kjøpere rett informasjon om bilens tilstand.

Spar tid og bekymringar

Ved eit kommisjonssal overtek Toppgir Bil reklamasjonsansvaret på bilen din. I tillegg håndterar vi alt av henvendelsar og spørsmål. Vi står også for visning og prøvekjøring av bilen, både kvardager, kveld og helg.

Få markedspris for din bil

Toppgir Bil kan ta kundens eksisterande bil i innbytte samt tilby finansiering, noko som bidreg til å tiltrekkje seg ei større kjøpargruppe. Undersøkelsar vise at mange bruktbilkjøparar føle det tryggare å kjøpe bil av ein forhandlar, spesielt når det kjem til oppgjersfasen.
Ved å sette bilen i kommisjon hos oss får du marknadspris for bilen, fratrukket vårt honorar. Dette vil ofte vere meir lønsamt for deg, enn ved å for eksempel gi den i innbytte.

Tenesta inkluderar:

  • Tilstandsrapport som dokumenterar bilens tekniske tilstand (ved behov)

  • Vask og klargjering av bilen

  • Utforming av annonse og publisering på Finn.no

  • Besvare alle henvendingar, foreta visning og prøvekjøringar

  • Håndtere kontrakt og overlevering

  • Du får salssum minus vårt honorar og omregistreringsavgift utbetalt direkte til din konto

Kom i gang

fyll ut skjema under, så tek vi kontakt med deg så snart så råd.

Ta kontakt

Kontakt Vegard Bjørneset for ein hyggeleg prat.